Hallitse materiaalivirtoja

Hallitse materiaalivirtoja

Suunnittele toimitukset CALS-sovelluksen helppoon toimituskalenteriin, näe yhdestä paikasta ajantasainen kuva kaikista työmaalle saapuvista kuormista, aikatauluta toimituksia tarvittaessa uudelleen ja hallitse kokonaisuutta vaivattomammin helppolukuisten tilanneraporttien avulla.

Suunnittele kätevästi

Suunnittele toimitukset haluamallasi tarkkuudella päiviksi tai jopa kuukausiksi eteenpäin. Kulutustuotteet on hyvä tilata edelleen arvioperusteisesti.

ohjaa kuormia

Siirrä suunniteltuja kuormia helppokäyttöisessä kalenterinäkymässä ja lukitse toimitusten ajankohta vaikka vasta edellisenä päivänä.

näe tilannekuva

Selkeillä ajantasaisilla CALS:in tilannenäkymillä näet menneet, tulevat sekä suunnitteilla olevat toimitukset.

Kuittaa sähköisesti

Ottakaa halutessanne kuormat vastaan älypuhelimella ja näin saatte tarkat tiedot toimitusten puutteista ja poikkeamista.

SUUNNITTELE

Suunnittele tarvitsemiesi asennusmateriaalien toimitukset haluamallasi tarkkuudella ja aikajänteellä.

Voit suunnitella tilaukset kuukausiakin etukäteen ja tarkentaa tilausten sisältöä sekä toimitusaikoja lähempänä toimitushetkeä. CALS-sovelluksen kopiointi-, monistus- ja siirtotoiminnot helpottavat työtäsi.

CALS ohjaa kevyesti käyttäjäänsä suunnittelemaan materiaalitoimituksia hieman aikaisempaa huolellisemmin ja näin välttämään kalliita työn keskeytymisiä, pikatoimituksia sekä ylimääräisiä tukkukäyntejä.

  OHJAA KUORMIA

  CALS-sovellus auttaa sinua suunnittelemaan toimitukset niin, ettei työmaan piha ruuhkaudu kuorma-autoista eikä puretusta materiaalista.

  Keskitä halutessasi kuormat sekä niiden purut tietyille päiville ja uudelleenaikatauluta toimituksia vaikka vielä edellisenä päivänä.

  Tiedot muutoksista siirtyvät valon nopeudella tavarantoimittajalle.

  NÄE TILANNEKUVA

  Helppolukuisten raporttien avulla näet kaikki saapuvat kuormat, mahdolliset viivästykset ja toimitusvaikeudet sekä pääset seuraamaan mitä toimituksia olet suunnitellut tuleville viikoille.

  CALS:in materiaalikalenterin avulla varmistut, että työmaalla on tarvittavat asennusmateriaalit oikealla hetkellä. Halutessasi voit seurata työmaan aikataulua ja materiaalikalenteria rinnakkain.

  Lomalle tai viikonlopun viettoon on mukava lähteä kun kaikki toimituksiin liittyvät asiat ovat ylhäällä yhdessä paikassa ajan tasalla. CALS:in sisältämät tilaussuunnitelmat eivät ole koskaan lomalla ja näin sinua sijaistavan henkilön on helppo hypätä puikkoihin.

  KUITTAA SÄHKÖISESTI

  Mikäli otatte kuormat vastaan työmaalle CALS:illa älypuhelinta käyttäen, lähettää CALS tiedot puutteellisista kuormista tai rikkoutuneesta materiaalista suoraan sähköisesti luottomyyjällesi ja tiedottaa myös sinua asiasta.

  Älypuhelimella kuormia vastaanotettaessa CALS antaa myös palautetta kuormien saapumisaikataulujen pitävyydestä. Lisäksi laskujen tarkastus helpottuu kun pelkät puutteet saapuvat kootusti tarkastajalle paperisen kuormakirjapinon sijaan.

  Sähköinen vastaanotto yleensä helpottaa kadonneen materiaalin etsinnässä, kun materiaalin sijoituspaikka työmaalla kuitataan vastaanoton yhteydessä älypuhelimella.

  Mikäli haluatte hifistellä, voi asentaja tai nokkamies kuitata materiaalit aikanaan asennetuiksi ja näin työnjohto saa reaaliaikaisen näkymän asennustöiden edistymisestä.

  Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi