Tilaa helposti

TILAA HELPOSTI

CALS-sovelluksella tilaat kätevästi rakennusmateriaalit kaikilta Suomalaisilta maahantuojilta ja tukkuliikkeiltä. Toimittajat lähettävät rakennusmateriaalit työmaalle tavalliseen tapaan pyytämäsi aikataulun mukaisesti. Halutessasi useimmat materiaalintoimittajat merkitsevät ja pakkaavat tuotteet alue- tai asuntokohtaisesti.

Tilaa nappia painamalla

Suunnittele halutessasi ennakkoon tai tilaa rakennusmateriaali pikana. Helpota työtäsi tilauslistojen kopiointi-, monistus- ja siirtotoiminnoilla.

KAIKILTA TOIMITTAJILTA

CALS-sovelluksella pystyt tilaamaan rakennusmateriaaleja jokaiselta Suomalaiselta tukkuliikkeeltä.

HALUTESSASI KOHDEKOHTAISESTI

Suuri osa tukkuliikeistä ja maahantuojista pakkaa pyydettäessä materiaalit alue-, kerros- tai huoneistokohtaisesti.

AIKATAULUTETTUNA

Aikatauluta tilauksesi haluamillesi päiville ja pyydä toimittajalta kuormaa haluamanasi kellonaikana. Näet yhdellä silmäyksellä tilausten tilanteen.

TILAA NAPPIA PAINAMALLA

CALS -sovelluksella kirjaat samaan tilauslistaan kaikki eri toimittajilta tarvitsemasi materiaalit ja sivusto lähettää puolestasi selkeät tilauslistat eri materiaalintoimittajille haluamillasi toimituspäivämäärillä. Tilauksesta lähtee välittömästi tiedot luottomyyjiesi sähköpostiin.

Materiaalintoimittajien toimitusajat ovat samat kuin muillakin viestimillä tilattaessa.

Päämateriaalit on hyvä tilatessa laskea suhteellisen tarkkaan tarvetta vasten ja pienet kulutustuotteet on parasta tilata edelleen arvioperusteisesti massana työmaalle.

 

Kaikilta toimittajilta

CALS lähettää tilaukset puolestasi valon nopeudella kaikille Suomalaisille rakennustavarantoimittajille. Kaikki tukkuliikkeet ja maahantuojat, joilla on sähköpostiosoite pystyvät ottamaan vastaan CALS:in lähettämiä tilauksia.

Toimittajat eivät joudu opettelemaan uusia järjestelmiä, vaan he pystyvät kuittaamaan tilauksen vastaanotetuksi tilaussähköpostista löytyvän linkin kautta.

Käyttäjänä näet tilausvahvistukset kootusti yhdellä silmäyksellä.

  Halutessasi kohdekohtaisesti

  CALS:illa pystyt tilaamaan suurelta osalta tavarantoimittajia toimitukset alue-, kerros- tai huoneistokohtaisesti pakattuna ja merkittynä.

  Toimitukset pystytään palastetelemaan niin pieniin toimituseriin kuin esimerkiksi pistorasiapaketteja avaamatta pystytään tekemään.

  Materiaalintoimittajat jaottelevat tilakohtaiset toimitukset materiaalin tyypistä riippuen pahvilaatikoihin, lavoihin, teippaavat esimerkiksi kerroksen putkinipun yhteen tai kiinnittävät huoneistokohtaisen jakolistan kipsilevynopan päälle.

   AIKATAULUTETTUNA

   CALS:iin keräät viikko- tai päiväkohtaiset ostoskorit ja vahvistat tilaukset halutessasi vaikka vasta viime tingassa. Useinhan tilauksiin tulee vielä lisättävää toimitusta edeltävänä päivänä.

   Pystyt klikkamaan kuormalle haluamasi toimituspäivän lisäksi kellonajan jolloin toivot tai edellytät kuorman saapuvan.

   Näet CALS:issa yhdestä paikasta kaikkien tilauksiesi tilanteen ja saat tiedot toimitusvaikeuksista hyvissä ajoin.

   Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi